Sa Pradina fa 100 Anys!!

Sa meva estimada pradina Margalida va complir 100 anys, i com no podia ser d’altre manera jo vaig preparar el pastís per els 117 assistents. Tot un repte, que per ses opinions i felicitacions que vaig rebre en haver-lo tastat, vaig superar amb nota :)

Sa meva estimada pradina Margalida va complir 100 anys, i com no podia ser d’altre manera jo vaig preparar el pastís per els 117 assistents. Tot un repte  que per ses opinions i felicitacions que vaig rebre en haver-lo tastat, vaig superar amb nota :)

Sa meva estimada pradina Margalida va complir 100 anys, i com no podia ser d’altre manera jo vaig preparar el pastís per els 117 assistents. Tot un repte  que per ses opinions i felicitacions que vaig rebre en haver-lo tastat, vaig superar amb nota :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *